Martyn van Beek

De Literair Agent

Martyn van Beek

Martyn van Beek (1975) debuteerde in 2011 met Het verraad van Bali, geschreven vanuit zijn liefde voor het tot twee maal toe door terroristische aanslagen geteisterde eiland. In de jaren daarna verschenen van zijn hand De strijders van Ta'ab en De visser van Hoi An.

 

In oktober 2016 verscheen de 'Storytel Original' Tweede kans, een spannende, in opdracht van Storytel speciaal voor audio geschreven serie. De serie is inmiddels ook in het Zweeds vertaald, én bekroond met de Hebban Award voor het Beste Luisterboek 2017!

 

Momenteel werkt Martyn van Beek aan het tweede seizoen van Tweede kans, dat naar verwachting april 2018 te beluisteren zal zijn.

 

 

TWEEDE KANS

 

Net als iedere dag werd ze wakker met het mantra: ‘Valerie Vermeer, gezakt voor het leven.’ Naast haar lag haar klant van die nacht: een dik, overmatig behaard zwijn. Zo snel mogelijk opstaan, de boel leegroven en wegwezen, dat is nu al een paar jaar haar modus operandi. De meeste mensen kenden haar niet als Valerie, maar als Debby; Haar klanten, en Jerry niet te vergeten, haar ‘soort van’ pooier… Die avond loopt ze op straat, op zoek naar haar volgende slachtoffer. Er stopt een auto. Geen afgetrapte bak, zoals gewoonlijk, maar een grote, donkere BMW. Ze kan het gezicht van de bestuurder niet zien, maar afgaand op zijn auto te zien zou er heel wat te halen zijn. Zodra ze instapt, voelt ze een felle steek in haar nek en wordt alles zwart.

 

Tweede kans is een spannende, negendelige audioserie, exclusief voor audiostreamingdienst Storytel geschreven. Voorgelezen door Hanna Verboom.

 

Heel goed en spannend boek en goed voorgelezen...... De hele serie was echt goed.

[luisteraar op Storytel.nl]